Sieraden printen

Bel nu: +32-3-3245324 Neem direct contact op

Sieraden met een 3D printer printen, wie had gedacht dat dat ooit mogelijk zou zijn? De Trace 3D Printer is specialist op het gebied van 3D printers en verkoopt meerdere printers die dit kunnen.  Een van de printers die geschikt is om sieraden mee te printen is de 3Z MAX2 printer.

Wilt u ook sieraden printen met een 3D printer?

De 3Z MAX2 Printer is een 3D wax printer. Dit houdt in dat het door middel van wax onder andere sieraden in 3D kan printen. De printer is ontzettend precies en volledig geautomatiseerd. Daarnaast is hij eenvoudig te bedienen door middel van een touchscreen. Wanneer u sieraden gaat printen met deze 3D printer legt de printkop druppels verwarmde wax op een speciaal opbouwplatform. Dit gaat ontzettend snel, waardoor u snel resultaat heeft. Naast het printen van sieraden kan de 3Z MAX2 printer ook worden ingezet in de medische wereld of industriële sector. Naast de 3Z MAX2 Printer verkoopt Trace 3D Printer ook aantal andere 3D-printers die sieraden kunnen printen, namelijk de volgende:

  • 3Z Studio
  • S350
  • S370
  • 3Z Pro

Reseller Solidscape

De verschillende 3D was printers die Trace 3D verkoopt worden gemaakt door Solidscape. Trace 3D Printer is sinds 2014 de eerste reseller van dit merk in de Benelux. Om ervoor te zorgen dat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren, werken we met een lokaal team dat speciaal is opgeleid door Solidscape. Hierdoor kunnen we u ook goed helpen wanneer u nieuwe onderdelen nodig heeft voor uw 3D printer. Denk hierbij aan nieuwe was of opbouwplaten.

Neem contact op voor meer informatie

Trace 3D Printer heeft dus een ontzettend uitgebreid assortiment van printers voor verschillende doeleinden, waaronder het printen van sieraden. Wilt u meer informatie over het 3D printen van sieraden? Dat kan! Neem contact op met één van onze medewerkers, via het telefoonnummer +32-3-3245324.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Wilt u meer informatie over onze producten nodig