Solidscape België

Bel nu: +32-3-3245324 Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een Solidscape 3D wax printer verdeler in België? Dan bent u bij Trace 3D Printer aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van 3D printers en hebben sinds 2013 een zeer uitgebreid assortiment aan 3D printers. Voor welk doeleinde u een 3D printer ook wilt gebruiken, bij Trace 3D Printer vindt u altijd een geschikt type 3D printer. Zo zijn we officiële verdeler van het merk Solidscape in België.

Solidscape België: kwalitatief hoogstaande 3D wax printers

Bij Trace 3D Printer, de 3D printer specialist van België, vindt u diverse soorten 3D wax printers van het merk Solidscape. Deze printers printen uw gewenste objecten in wax, waarbij verwarmde waxdruppels via een printkop op een speciaal opbouwplatform worden neergelegd. Dit proces verloopt overigens zeer snel. De Solidscape 3D printers zijn in diverse sectoren in België terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de medische wereld, de industrie of de juwelensector. Bij Trace 3D Printer maakt het niet uit voor welk doeleinde u een 3D printer wilt gebruiken, wij hebben namelijk altijd een geschikt model dat wij u kunnen aanbieden.

Meer informatie over het gebruik

Bent u het volgende bedrijf in België dat gebruik gaat maken van de 3D technologie die Solidscape u te bieden heeft? Laat u verbazen door de mogelijkheden die 3D printers te bieden hebben. Voor meer informatie over het gebruik van een 3D printer kunt u te allen tijde terecht bij onze medewerkers, die u bereikt via het telefoonnummer +32-3-3245324.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Wilt u meer informatie over onze producten nodig