Solidscape Nederland

Bel nu: +32-3-3245324 Neem direct contact op

Uw zoektocht naar een verdeler van Solidscape 3D printers in Nederland, stopt bij Trace 3D Printer. Trace 3D Printer is een expert op het gebied van 3D technologie en levert diverse soorten 3D printers aan klanten in Nederland en België, waaronder ook printers van Solidscape. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een printer die geschikt is voor wat u wilt printen. Het maakt bij Trace 3D Printer niet uit in welke sector u werkzaam bent: wij hebben altijd een passende 3D printer voor u.

Solidscape Nederland: 3D wax printers van hoge kwaliteit

Trace 3D Printer levert sinds 2013 3D printers van bijvoorbeeld het merk Solidscape aan klanten in Nederland en België. De printers van Solidscape staan bekend om hun hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De 3D printers van Solidscape zijn 3D wax printers, wat inhoudt dat zij verwarmde waxdruppels via een printkop op een speciaal opbouwplatform neerleggen in de desgewenste vorm. Dit proces verloopt zeer snel. De Solidscape 3D printers worden in diverse sectoren in Nederland gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de medische wereld, de industrie of de juwelensector. Maar waar u uw 3D printer ook voor wilt gebruiken, bij Trace 3D hebben wij altijd een model dat past bij uw werkzaamheden.

Meer weten over de toepassingen

Wilt u weten wat de Solidscape 3D printers, aangeboden door Trace 3D Printer, voor uw bedrijf in Nederland kan betekenen? Wij voorzien u graag van meer informatie over de diverse toepassingen van 3D printers. U kunt onze telefonische bereiken door te bellen naar +32-3-3245324.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Wilt u meer informatie over onze producten nodig