Solidscape printer

Bel nu: +32-3-3245324 Neem direct contact op

Wilt u binnenkort gebruikmaken van een Solidscape printer, maar weet u niet waar u die het best kunt aankopen? Dan laten wij u graag kennismaken met Trace 3D Printer. Trace 3D Printer is een specialist op het gebied van 3D printers en heeft een zeer uitgebreid assortiment aan 3D printers, onder andere van het merk Solidscape. Vele klanten hebben ons al weten te vinden voor het aankopen van een 3D printer. Bij ons wordt veel belang gehecht aan een klantgerichte service. Wij begrijpen immers dat het gebruik van een 3D printer niet voor iedereen iets eenvoudigs is en daarom zijn wij altijd bereikbaar voor vragen.

Solidscape printer? Bij Trace 3D Printer!

Dankzij 3D technologie zijn de mogelijkheden om bepaalde producten te produceren ineens veel uitgebreider geworden. In de medische wereld en de industriële sector maakt men al dankbaar gebruik van 3D printers. Trace 3D Printer levert sinds 2013 3D printers, van bijvoorbeeld het merk Solidscape. De 3D printers van Solidscape zijn 3D wax printers. Dit houdt in dat deze 3D printers druppels verwarmde wax op een daarvoor bestemd opbouwplatform leggen, mogelijk gemaakt door de printerkop. Dit gebeurt zeer snel. Trace 3D Printer heeft diverse Solidscape printers in het assortiment en kan ieder bedrijf in iedere sector een passende printer aanbieden.

Wij helpen u graag

Wilt u een Solidscape printer gaan gebruiken in uw bedrijf, maar heeft u geen idee welke printer het meest geschikt is? Vraag de medewerkers van Trace 3D Printer om advies. Wij helpen u graag verder. U kunt hen bereiken door te bellen naar +32-3-3245324.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Wilt u meer informatie over onze producten nodig